Zamieszczone przez piotrek_gdy
Potrzebuję info z ETKI
Zwiń
X
-
Potrzebuję info z ETKI
Witam,
potrzebuję dwa (lub więcej) rysunki i schematy z ETKI, chodzi mi o słupki boczne i okolice popielniczki/schowka
pokrótce - szukam prądu w tych miejscach i jakiś wskazówek do demontażu, czasmi na tych rysunkach widać co i jak jest zamocowane.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
-
-
Zamieszczone przez shadoJac_ek, tu skąd wziąć prąd:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=31636
w słupkach szukam kabli od oświetlenia (prąd przy otwartych drzwiach)...
ostatecznie posiedzę trochę z miernikiem i też znajdę ;-)
Zamieszczone przez shadoA tu serwisówka co jak rozebrać:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=32626- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
mógł by mi ktoś sprawdzić czy taka antena o kodzie
4F9 035 503 D
ma GSM+GPS+UHF i czy pasuje do O2FL ;-)- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
to że z audi to wiem,
Zamieszczone przez bohenradia satelitarnego- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
no chodzi mi o płetwę (albo jak nic nie znajdę ciekawego to zamienię bat na krótszy) i myślę też nad wyciągnięciem anteny GPS i od GSM na dach
Ta co podlinkowałem była dodatkowo biała ;-) więc to był główny powód zainteresowania się nią - ale jak się nie nadaje to nie ;-)
[ Dodano: Sro 23 Cze, 10 10:11 ]
odświeżę listę, tym razem potrzebuję jakieś rysunki pomocne w demontażu bocznej plastikowej osłony fotela kierowcy (pasażera pewnie będzie to samo) a dokładnie tego:
namierzyłem, że skrzypienie z fotela najprawdopodobniej powoduje właśnie ten plastik lub jego bliskie okolice ;-)- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
dzieki
[ Dodano: Nie 26 Wrz, 10 22:26 ]
i kolejna odsłona starego cyklu ;-),
tym razem potrzebuję rysunki połączeń spryskiwaczy przód/tył/lampy :-), dobrze płacę ! :lol:- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bohenproszę bardzo- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
By BESTperformance:
2.0 TDI 16v BMR 170 @ 200 KM/410 Nm
2.0 TDI 8v BMM 140 @ 170 KM/410 Nm
Corsa C Z12XE 75 @ 80 KM/120 Nm
www.polskie-menu.pl - Tel. 790 533 228
Komentarz
-
Komentarz